De ontwikkelingen in LesLinq staan niet stil. We hebben weer een aantal geweldige nieuwe features toegevoegd aan LesLinq. Hieronder een overzicht:
Tagging systeem
Vanaf nu kun je onbeperkt Tags definiëren en deze koppelen aan zowel projecten als learners. Dit opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om je microlearnings te organiseren en te distribueren.
Stel je voor: je kunt Tags maken voor landen, steden, afdelingen, locaties, functies en nog veel meer. Voor elk Tagtype kun je zoveel tags toevoegen als je wilt. Bijvoorbeeld, bij het Tagtype ‘Landen’ kun je tags toevoegen zoals Nederland, België, Duitsland, enzovoort. Je kunt Tags invoeren via de knop ‘Tags’ linksonder in het Welkomstscherm van LesLinq.
Wanneer je een nieuw project of een nieuwe learner toevoegt, kun je hier specifieke tags aan koppelen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je microlearnings heel gericht kunt delen met specifieke groepen learners.
Algemene enquêtevraag
De vragenmodule is verder uitgebreid met de Algemene enquêtevraag (General Survey). Dit type vraag lijkt veel op de rankingvraag. Het verschil is echter dat er meerdere antwoorden kunnen worden geaccepteerd.
De Algemene enquêtevraag kan je bijvoorbeeld gebruiken om gedetailleerde inzichten te verkrijgen in klantvoorkeuren, gebruikservaringen, en meningen over producten of diensten. Je vindt de algemene enquetevraag in LesLinq in het linkermenu bij Question Module.
Template maken van één element
Naast de mogelijkheid om meerdere elementen (en de daaraan gekoppelde acties) te groeperen en op te slaan als template, kan je nu ook van één element een template te maken. Wanneer je het element aanklikt waar je een template van wilt maken, verschijnt bovenin beeld het volgende icon:
Als je hier op klikt, wordt het element, met de daaraan gekoppelde animaties en acties automatisch opgeslagen in je Template library. Meer weten over het maken van Templates? Lees er meer over in de kennisbank.
Overig
- In de soorten vragen “General Survey” en de “Open question” is er de mogelijkheid bijgekomen om per vraag aan te geven of het mogelijk is het beantwoorden van de betreffende vraag niet uit te voeren (overslaan/skippen dus). Je kunt dan ook de actie die hierbij van toepassing is met behulp van de ‘On SKIP-actie’ instellen.
- In het dashboard van de projecten is nu zichtbaar of een project al gedistribueerd is. Daarnaast opent de knop “View Summary” een pop-up die laat zien aan wie het project gedistribueerd is, inclusief de mogelijkheid om de resultaten en de rapportage voor betreffende learner in te zien.
- Bij de multiple-choice vragen in combinatie met meerdere goede antwoorden, wordt de score berekend aan de hand van het aantal goed gegeven antwoorden.
- Wanneer je een microlearning distribueert via e-mail of SMS wordt nu ook weergegeven of de e-mail of SMS daadwerkelijk is ontvangen.
Meer weten?
Ontdek vandaag nog hoe deze nieuwe functies jouw trainingen, lesmateriaal of onderzoek kunnen verrijken. We geven je graag een demo!