Printen

Tags

Wanneer je een nieuw project aanmaakt, kun je tags toevoegen om het project binnen een bepaalde categorie te plaatsen en eenvoudig terug te vinden. Ook kunnen tags aan participanten worden toegevoegd, zodat je gemakkelijk personen aan een project kunt koppelen.

Tags aanmaken

Ga in de linker menubalk naar ‘Tags’. Je krijgt nu een overzicht van ‘Tag Type’ en ‘Tags’ te zien.

Bij ‘Tag Type’ kan je een nieuwe tag aanmaken. Hiervoor klik je op ‘+ Add new record’. Nu kan je de tag een naam geven, de status op actief of passief zetten en zien wanneer de tag is aangepast en door wie.

Bij ‘Tags’ kan je vervolgens subcategorieën aanmaken. Een voorbeeld hiervan is de tag plaats, waaronder de subcategorieën Almelo en Hengelo vallen. Om deze subcategorieën aan te maken, klik je op ‘+ Add new record’. Nu kan je de tag aanklikken en de subcategorie een naam geven.

Tags linken aan project of participant

Om een tag toe te voegen aan een project, klik je op ‘New Project’ of ‘Edit’ als het project al bestaat. Hier klik je onder ‘Tags’ de juiste tag aan. Je kan een project meerdere tags geven.

Om een tag toe te voegen aan een participant, klik je in de linker menubalk op ‘Settings’ en ‘Participants’. Klik op ‘+ Create New Participant’ of op het potloodje rechts van de bestaande participant. Onder ‘Tags’ selecteer je de juiste tag. Je kan een participant verschillende tags geven.

Goed om te weten

Als de tags van de participant en het project niet overeenkomen, kan het project niet worden gedistribueerd. Zorg ervoor dat alle participanten de tag van het project hebben. Wil je projecten met verschillende tags met een brede groep participanten delen? Overweeg dan om geen tags te gebruiken.

Inhoudsopgave