Printen

De menubalk

Als je een project opent zie je aan de linkerkant van het scherm een menubalk.

Uploads

Via uploads kan je verschillende media bestanden uploaden. De meest voorkomende mediabestanden zijn afbeeldingen, video’s en audio’s. Maar ook AI, PPT (PowerPoint), PDF en PSD-bestanden kunnen worden geüpload. Onder het kopje ‘Media’ vind je hoe je dit doet.

Text

Ook kan je gemakkelijk teksten toevoegen en opmaken in een project. Onder ‘Tekst’ lees je hoe je dit doet.

Question module

Er zijn 3 verschillende soorten vragen: de open vraag en de multiple choice vraag met tekst of afbeelding. Onder ‘Vragenmodule’ lees je hoe je deze vragen toevoegt, bewerkt en feedback geeft.

Zero Measurement Module

In de nulmeting (aparte licentie) kan je uitgebreide vragenlijsten maken en verspreiden. Vanuit het beheersgedeelte kun je gemakkelijk de voortgang van de deelnemers volgen. De resultaten worden duidelijk weergegeven in een spinnenwebgrafiek, opgesplitst per segment en deelnemer. Meer over de nulmeting lees je onder het kopje ‘Nulmeting’.

Templates

In een project kan je bestaande templates toevoegen. Hierdoor kan je een project makkelijk en snel leuk en interactief maken. Ook kan je eigen opgemaakte pagina’s of elementen als eigen template opslaan. Onder het kopje ‘Templates’ lees je hoe je dit doet.

Project Resources

De Project Resources is een bibliotheek van alle mediabestanden en lettertypes die je in je project gebruikt. Meer over deze bibliotheek lees je onder het kopje ‘Project Resources’.

Evaluation Criteria

In Evaluation Criteria kan je de instellingen van het project aanpassen. Je kan de naam van het project, de grootte (mobiel, desktop, etc.), navigatie van pagina’s, laatste pagina, eindcriteria, certificaat en de topbar aanpassen. Het certificaat kan je ook zelf aanpassen. Bij ‘Vragenmodule’ lees je hoe je dit doet.

Property Panel

Het Property Panel geeft de instellingen van een pagina weer. Bij ‘Introductie’ > ‘Panels’ lees je hier meer over.

Layers Panel

Het Layers Panel geeft de verschillende lagen en bestanden op een pagina weer. In het Layers Panel kan je deze lagen ook aanpassen. Hoe je dit doet lees je in ‘Introductie’ > ‘Panels’.

Inhoudsopgave