Printen

Algemene enquêtevraag

De algemene enquêtevraag kan worden ingezet om gedetailleerde inzichten te verkrijgen in klantvoorkeuren, gebruikservaringen, en meningen over producten of diensten. De verzamelde data kunnen grafisch worden weergegeven om te analyseren hoeveel keer een bepaald antwoord door meerdere deelnemers is gekozen. Hierdoor kunnen organisaties trends en patronen herkennen en gerichte verbeteringen doorvoeren.

Algemene enquêtevraag toevoegen

Een algemene enquêtevraag voeg je toe aan het project via ‘Question Module’ en ‘General Survey’.

This image has an empty alt attribute; its file name is Scherm%C2%ADafbeelding-2024-06-13-om-13.59.52-1024x565.jpg

Nu kan je de vraag veranderen door dubbel te klikken op de vraagbalk of de antwoordopties. Ook kan je de pagina een achtergrond geven.

This image has an empty alt attribute; its file name is Scherm%C2%ADafbeelding-2024-06-13-om-14.06.38-1024x566.jpg

Om de vraag instellingen te openen selecteer je de vraag en klik je op het tandwieltje. Hier kan je verschillende dingen in aanpassen.

This image has an empty alt attribute; its file name is Scherm%C2%ADafbeelding-2024-06-13-om-14.09.35-1024x565.jpg

In de bovenstaande vraag kan er 1 antwoord aangeklikt worden. Wil je dat er meerdere antwoorden aangeklikt kunnen worden? Klik op ‘Behaviors’ en selecteer ‘Allow to select multiple’.

Eigen antwoord ingeven

Wil je dat iemand ook een eigen antwoord kan typen? Selecteer de vraag en klik op het tandwieltje. Onder ‘Behaviors’ selecteer je ‘Allow To Submit Free Text’. Er wordt nu een extra optie ‘Other’ toegevoegd aan de vraag.

Door dubbel te klikken op het antwoord ‘Other’ kan je deze aanpassen naar de tekst die je zelf wilt, zoals ‘Anders’. Als je de pagina nu in de preview bekijkt en ‘Anders’ selecteert, zie je een tekstvlak verschijnen.

Dit geeft extra flexibiliteit bij een enquête, inventarisatie of onderzoek om gepersonaliseerde antwoorden te geven.

Stijl aanpassen

Bij ‘Style’, ‘Background’ en ‘Position and Size’ kan je de stijl, achtergrond en positie van de vraag aanpassen. Ook kan je hints, een bottom bar en animaties toevoegen.

Uiteindelijk kan je via ‘On End’ aangeven wat er na het invullen van de vraag moet gebeuren. In dit voorbeeld wordt er na het klikken op ‘Submit’ genavigeerd naar de volgende vraag.

This image has an empty alt attribute; its file name is Scherm%C2%ADafbeelding-2024-06-13-om-14.14.05.png

Uiteindelijk ziet de vraag er zo uit:

This image has an empty alt attribute; its file name is Scherm%C2%ADafbeelding-2024-06-13-om-14.16.03-1024x768.png

De woorden ‘Submit’ en ‘Cancel’ kan je ook wijzigen. Hiervoor selecteer je de vraag, klik je op het tandwieltje en klik je op ‘Bottom Bar’. Onder ‘Check Button’ en ‘Clear Button’ kan je de tekst veranderen. In dit voorbeeld is er OK en ANNULEER van gemaakt.

Inhoudsopgave