Certificaat template aanpassen

Als je een microlearning hebt afgerond, kunnen deelnemers een certificaat krijgen (aparte licentie). Dit certificaat is een standaard template. Je kan de tekst, logo en kleuren op het template aanpassen of het template naar een andere taal vertalen.

Om een template aan te passen, ga je naar dashboard settings via ‘Settings’ linksonder in het dashboard.

Klik op het potloodje rechtsonder het template.

In het scherm wat je nu ziet kan je een aantal verschillende dingen selecteren en aanpassen:

• Allereerst selecteer je de taal waarin je de template gaat maken
  • Het logo
  • De tekst (die NIET tussen / of } staat, zoals hieronder aangegeven)

Selecteer de taal waarin je het template maakt.