Delen via e-mail of sms

Het delen van een project via mail of sms (aparte licentie) doe je in een aantal stappen. Het is belangrijk dat je eerst de participanten toevoegt. Weten hoe je dit doet? Bekijk de pagina participanten toevoegen.

Klik rechtsboven in het scherm op het pijltje en klik op ‘Share Project’.

Klik rechtsboven op ‘Distribute’.

In het menu in de afbeelding hieronder kan je kiezen welke van de methoden je wilt gebruiken: e-mail, sms of e-mail en sms. Let op: indien je via e-mail en sms wilt distribueren, moet je van de desbetreffende personen ook zowel telefoonnummer als e-mailadres hebben ingevoerd.

Wil je weten hoe je een project via een QR-code deelt? Lees dan delen via een QR-code.

Nadat je de juiste methode geselecteerd hebt, kan je de mensen kiezen onder wie je het wilt verspreiden. Deze personen selecteer je onder het kopje ‘Participants’. Vervolgens druk je rechtsonder op de knop ‘Continue’.

Je krijgt nu de onderstaande afbeelding te zien. Bovenin kan je de naam van de microlearning toevoegen die de participanten te zien krijgen. Ook kan bij ‘Due Date’ de deadline voor het maken/bekijken van de microlearning instellen.

Notification is het bericht dat jij (of iemand anders) krijgt als een participant een microlearning heeft afgerond. Hier kan je kiezen voor een melding via e-mail, sms of e-mail en sms. Bij ‘Send To’ vul je het e-mailadres en/of telefoonnummer van jezelf (of iemand anders) in.

Onder ‘Participanten’ zie je alle geselecteerde participanten staan.

Heb je alles ingevuld en ben je klaar om de microlearning te distribueren? Klik dan op ‘Distribute’.

Zodra je de microlearning hebt gedistribueerd krijg je te zien dat de e-mail en/of sms onderweg zijn en wanneer deze zijn geleverd.

Zo weet je precies wie de e-mail en/of sms heeft ontvangen.