Multiple choice afbeelding

Om vragen aan te maken met afbeeldingen als antwoordopties, kies je bij het aanmaken van een vraag bij ‘Question Type’ voor ‘Multiple Choice Image’ in het dropdownmenu.

Om de antwoordopties toe te voegen, klik je op het plus teken.

Selecteer de afbeelding door het in het Answer paneel op ‘CHOOSE FROM LIBRARY’ te klikken.

Om een afbeelding van je eigen systeem te uploaden, klik je op ‘UPLOAD MEDIA’. Je kunt ook gebruik maken van de ‘Unsplash’ button om een afbeelding te zoeken en te selecteren uit Unsplash.

Zoek (Engelstalig) en selecteer en de vereiste afbeelding om deze toe te voegen aan je bibliotheek.

Zodra de afbeelding aan de bibliotheek is toegevoegd, kan je deze selecteren.

Klik nu op de knop ‘OK’ om het antwoord op de vraag in te stellen.

Hieronder zie je hoe de toegevoegde antwoordopties voor afbeeldingen eruitziet. Klik nu op ‘OK’ om de vraag in te stellen op de vraagreeks.

Nadat alle vragen zijn toegevoegd, klik je op de knop ‘SAVE’ om de vraag op de server op te slaan.

Wil je weten hoe je de vragenset op de pagina zet? Kijk op de pagina Nulmeting.