Unsplash afbeeldingen uploaden

Ben je op zoek naar een mooie foto? Dan kan je de juiste foto voor jouw project zoeken in Unsplash. Hiervoor ga je naar ‘Uploads’, klik je op de blauwe cirkel met 3 stippen en selecteer je ‘Image’.

Je ziet nu een grijze balk met ‘Unsplash’ verschijnen. Hier klik je op. In de zoekbalk kan je in het Engels een zoekterm opgeven. Als je de juiste afbeelding hebt gevonden, klik je hierop. Deze wordt automatisch tussen de afbeeldingen gezet.

Door op de afbeeldingen te klikken en deze naar het project te slepen, kan je de afbeelding op de pagina plaatsen. Om de afbeelding op de juiste plek om de pagina te krijgen, kan je gebruik maken van de onderstaande knoppen. Let op: ‘Align To Page’ moet wel aangevinkt zijn.