Iconen

Om iconen toe te voegen aan een pagina ga je naar ‘Elements’ > ‘Icons’. Hier zie je veel verschillende iconen staan. Je kan er doorheen scrollen om het juiste icoon te vinden, of zoeken met Engelse zoektermen in de zoekbalk.

Om pijltjes toe te voegen die naar de vorige en volgende pagina navigeren, zoek je ‘arrow’ in de zoekbalk. Zet de pijlen die je leuk vindt op de pagina door ze te slepen. Pas de stijl, grootte en positie aan in ‘Style’ en ‘Position and size’.

Om acties toe te voegen aan de iconen, klik je op ‘Actions’ op ‘VIEW’ naast ‘ON MOUSE CLICK’. Klik op ‘+ ADD KEYFRAME’ en ‘+ ADD ACTION’. Bij ‘Page’ kies je voor next/previous page.

Op deze pagina staat ook een audiobestand. Dit is een text-to-speech bestand van de tekst op de pagina. Het is handig om een icoon toe te voegen waar iemand op kan klikken om dit audiobestand af te spelen.

In de zoekbalk zoek je op ‘volume’. Opnieuw sleep je het icoon op de pagina en pas je de opmaak, positie en grootte aan. Opnieuw klik je op ‘VIEW’ naast ‘ON MOUSE CLICK’ > ‘+ ADD KEYFRAME’ > ‘+ ADD ACTION’. Dit keer kies je voor ‘Play Audio’ en kies je het audiobestand en klik je op ‘Confirm’.

Wil je meer weten over acties? Bekijk dan het filmpje over het gebruik van acties.