Audio opnemen

In LesLinq kan je gemakkelijk een eigen audio opnemen of text to speech toevoegen aan het project. Allereerst open je het project in LesLinq. Dan klik je in het linkermenu op ‘Uploads’, vervolgens klik je op de blauwe cirkel met 3 stippen en selecteer je ‘Audio’.

Als je klikt op ‘Add Audio’ kan je ervoor kiezen om zelf in LesLinq een audio opnemen (Record Adio) of Text to speech toe te voegen.

Om te beginnen met het opnemen, klik je op de middelste knop. De opname begint dan over 5 seconden.

Als je tevreden bent over de opname, geef je het bestand een naam en kan je het opslaan.

Na het opslaan verschijnt het bestand bij de audio bestanden.

Door op het bestand te klikken en deze naar het project te slepen, zet je het bestand op een pagina. Wil je speciale acties toevoegen aan het audio bestand? Kijk dan eens bij Actions.